Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 350 g di pasta secca tipo ditalini rigati
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Gattò di patate
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pasta in brodo
35min
Risotto zucca e pancetta
25min
Riso al pomodoro
30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min