Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 350 g di pasta secca tipo ditalini rigati
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e piselli
35 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Riso al pomodoro
30 min
Gattò di patate
1hod. 30min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Gattò di patate
1hod. 30min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min