Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3335 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 80.9 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pasta alla gricia
30 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Penne risottate alla vodka
35 dk
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 dk
La cacio e pepe
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 dk
Rigatoni alla toranese
20 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min