Pasta risottata alle vongole

4.3 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1100 g di acqua
  • 1000 g di vongole veraci spurgate e sciacquate (vedere consigli)
  • 2 pezzettini di peperoncino piccante fresco (optioneel) senza i semini
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di vino bianco secco
  • 10 g di sale grosso
  • 320 g di spaghetti (cottura 11 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2497.5 mg
Eiwitten 49.9 g
Calorieën 2822.6 kJ / 674.6 kcal
Vetten 14.1 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 80.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...