Pasta e cavolfiore alla napoletana

Pasta e cavolfiore alla napoletana

4.1 99 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 spicchio di aglio privato dell'anima
  • 1 peperoncino piccolo
  • 100 g di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
  • 400 g di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
  • 850 g di acqua calda (non bollente)
  • 2 pomodori pelati a pezzi
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 320 g di pasta corta mista
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 471.4 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 2035.5 kJ / 486.5 kcal
Vetten 18.4 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 66.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...