Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla
-
400
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti (vedere consigli)
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta secca corta
- ½ cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1037.3 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 92.5 mg
Alternatieve recepten
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Risotto al pomodoro
40min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Spaghetti al pomodoro
30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Spaghetti al tonno
40min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min