Spaghetti aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato

4.0 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 - 3 spicchi di aglio
  • 2 - 3 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pangrattato
  • 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di spaghetti (cottura 11 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 895 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 3106 kJ / 742 kcal
Vetten 31 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 90 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...