Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di cimette di broccoli
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta corta, formato a piacere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1975.8 kJ / 472.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 113.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1u.
Pasta agretti e ricotta
45min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1u.
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Orecchiette alle cime di rapa
4u.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30min