Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo (150 g l'uno)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di polpa di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero (optioneel)
- 1 cucchiaino di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1974 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1686.5 mg
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min