Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di merluzzo (150 g l'uno)
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 100 g di olive verdi denocciolate + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 350 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297.1 kJ / 309.8 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Platessa al pomodoro
30min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo alla pizzaiola
30min