Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di pasta mista
- 1 cucchiaino di sale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- 12 fette di provola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta patate e speck
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta patate e provola
55min
Struffoli
1h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h