Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 350 g di pasta tipo ditalini
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta patate e speck
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e patate con provola
1hod.
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1hod.
Pasta e piselli
35 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.