Pasta patate e provola

Pasta patate e provola

4.4 516 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di scamorza a pezzi (2 cm)
    100 g di provola, a pezzi (2 cm)
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 800 g di acqua
  • 500 g di patate pelate e a pezzi (circa 2 cm)
  • 10 g di sale
  • 350 g di pasta secca corta e mista (tempi di cottura uguali)
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.6 g
Calorieën 1577 kJ / 377 kcal
Vetten 11 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 55.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...