Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1200
g di brodo vegetale
of 1200 g di acqua + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa - 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
- 50 g di cipolla a fettine
- 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di carota a rondelle
- 1 foglia di alloro secca
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Pasta e piselli
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e provola
55min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.