Pasta e lenticchie
TM6 TM5 TM31

Pasta e lenticchie

4.6 (545 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1200 g di brodo vegetale
    of 1200 g di acqua + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa
  • 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
  • 50 g di cipolla a fettine
  • 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
  • 50 g di carota a rondelle
  • 1 foglia di alloro secca
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
  • 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1665 kJ / 398 kcal
Eiwitten
14.5 g
Koolhydraten
66.3 g
Vetten
10.2 g
Vezels
9.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten