Pasta e lenticchie

Pasta e lenticchie

4.6 675 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1200 g di brodo vegetale
    1200 g di acqua, + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa
  • 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
  • 50 g di cipolla a fettine
  • 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
  • 50 g di carota a rondelle
  • 1 foglia di alloro secca
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
  • 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 1665 kJ / 398 kcal
Vetten 10.2 g
Vezels 9.1 g
Koolhydraten 66.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...