Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1808 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al tonno
40min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti alla vesuviana
25 min.
Pasta feta e pomodorini
30min
Spaghetti all'amatriciana
35min