Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 6 - 8 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro (optioneel)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla cacciatora
50 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Polpette al sugo
45 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Costine in umido
1h 20min