Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 126.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 73.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Trota estiva
50 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min