Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 126.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 73.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Spada alle erbe con olive
40min
Orata al sale
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pesce spada agrumato
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min