Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti
- 300 g di cavolo romano, le cimette a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di pasta integrale corta, formato a piacere
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Riso, verze e luganega
40min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne risottate carciofi e zucca
40min