Pasta integrale risottata con cavolo romano

Pasta integrale risottata con cavolo romano

4.3 95 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di pancetta a cubetti
  • 300 g di cavolo romano, le cimette a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 350 g di pasta integrale corta, formato a piacere
  • 1 pizzico di curcuma in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.9 g
Calorieën 2050 kJ / 490 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 7.7 g
Koolhydraten 59.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...