Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro freddo e a pezzi
- 30 g di acqua fredda
Ripieno
- 300 g di acqua
- 800 - 1000 g di zucchine a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 70 g di latte
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 4 uova
- 50 - 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brisèe ratatouille
1h 30min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Strudel di verdure
2h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e speck
2h