Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al nero di calamari
40min
Penne al ragù di polpo
1h
Risotto alla pescatora
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Fregola con le seppie
40min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min