Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Linguine al nero di seppia
45min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto alla pescatora
35min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Moscardini al limone
30min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30min