Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce fatto in casa - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Risotto al nero di calamari
40 dk
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Penne al sugo di calamari
40 dk
Calamari alla marchigiana
35 dk
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto alla crema di granchio
35 dk
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 dk
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min