Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Risotto alle pere e gamberetti
50 Min
Risotto alla crema di granchio
35 Min
Risotto al nero di calamari
40 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min