Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di acqua
- 100 g di olio di semi di mais
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
Ripieno
- 50 g di Fontina a pezzi (2 cm)
- 150 g di salame, tipo Milano a pezzi (2 cm)
- 300 g di spinaci freschi, lessati e ben strizzati
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Strudel di broccoletti
1u. 40min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min