Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette alla mortadella
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco
- 400 g di carne trita mista
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pangrattato
- 15 g di latte intero
- 400 g di patate a dadini (2 cm)
Sugo al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 380 g di passata di pomodoro
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpette classiche
1óra
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1óra
Bocconcini di maiale al latte
50min
Polpettone classico
1óra 15p
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Polpettone di purè di patate e carne
1óra
Polpettone in crumble fragrante
1óra
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1óra
Polpettone allo speck con pere
1óra