Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di foglie di alloro secche tritate
- 20 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Tortino di lenticchie
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Sformatini di uova e funghi
40 min
Polpette di melanzane e noci
1h
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min