Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
carciofi grossi, puliti e a spicchi (vedere consiglio)
of 450 g di carciofi surgelati - 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pancetta tesa di maiale a cubetti (2 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, ammollato in acqua aceto, sale e succo di limone per 30 minuti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio in umido
1sa 25 dk
Coniglio ai funghi
1sa 10 dk
Agnello al vino
40min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Polpo con patate alla salentina
1sa 10 dk
Coniglio stufato
1sa 10 dk
Coniglio alla ligure
3h 20min
Faraona al vino rosso
1h 30 min.
Coniglio in porchetta
1h 20min
Coniglio all'appetitosa
1sa 10 dk
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min