Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
- 1 uovo
- 40 g di latte (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Polpette classiche
1h
Svizzere di pollo
35 Min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 min
Pomodori gratinati
1h 10min
Cordon bleu
30min
Polpette al sugo
45min
Polpette di spinaci
35 Min
Cordon bleu di melanzana
1h
Hamburger di manzo
1h
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min