Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
- 1 uovo
- 40 g di latte (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di tonno fresco
1h
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3 Std. 15 Min
Hamburger di manzo
1h
Polpette classiche
1h
Svizzere di pollo
35min
Polpette al sugo
45min
Hamburger di pollo
1h
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5h 30min
Burger di pollo panato e melanzane
1 Std. 10 Min
Polpettone classico
1u. 15min
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1h
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 Min