Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
- 1 uovo
- 40 g di latte (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone classico
1u. 15min
Svizzere di pollo
35min
Focaccia veloce in padella
40min
Cordon bleu
30 min
Nuggets di pollo
25min
Svizzere di merluzzo
35min
Frittata gusto pizza
50min
Hamburger di pollo
1h
Polpette classiche
1h
Hamburger di manzo
1h
Polpette di manzo e salsiccia
40min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min