Svizzere classiche

Svizzere classiche

4.6 48 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate interi, lavati e asciugati
  • 4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
  • 1 uovo
  • 40 g di latte (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 35.6 g
Calorieën 1042 kJ / 249 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...