Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 menit
Polpette di merluzzo e patate
55 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1j
Calamari ripieni
1j 30 menit
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10 min
Alici ripiene al Varoma
50 menit
Polpette con le sarde
25 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min