Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 500 g di acqua
- 800 g di patate novelle di medie dimensioni, pelate
- 60 g di burro, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1165 kJ / 278.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 Min
Contorno di funghi cremosi
35 dk
Patate con salsa allo yogurt
45 Min
Patate in salsa piccante
45 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Patate svedesi
55 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Spinaci al burro
30 Min
Carote tiepide alla salvia
35 dk
Spinaci filanti
40 dk
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1sa
Patate gratinate al Gorgonzola
40 dk