Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a listarelle (2-3 cm)
- 10 fiori di zucca, puliti e in quarti
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di trofie fresche (cottura 4 minuti))
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di semi di chia (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Eiwitten
- 58.2 g
- Koolhydraten
- 181.8 g
- Vetten
- 62.6 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40 Min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Pasta con crema di fave e salmone
35 Min