Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di carne di tacchino, senza pelle e disossata a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di spinaci freschi, lavati ed asciugati
- 2 uova
- 15 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- pangrattato q.b. per impanare
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Cotolette di spinaci
40min
Polpette di merluzzo con patate
40min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Polpette di pollo
25min
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h
Polpette di merluzzo e patate
55min
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1 Std. 30 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h