Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 300 g di provola affumicata a pezzi
- 100 g di caciotta a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio mondati
- 500 g di radicchio lavato e a listarelle
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 70 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 120 g di speck Alto Adige IGP a fette
Terminare la preparazione
- 1 dose di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2390 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 32.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Polpette di radicchio e ricotta
1 Std.
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Lasagne al radicchio
2 Std.
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Rollè di radicchio
50min
Lasagne agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min