Risotto finocchi e zafferano
TM31 TM5 TM6

Risotto finocchi e zafferano

3.4 (106 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g di finocchi a fettine sottili
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 850 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano
  • 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
    of 1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1355 kJ / 324 kcal
Eiwitten
4.8 g
Koolhydraten
50.3 g
Vetten
12.9 g
Vezels
1.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten