Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di finocchi a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 850 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate
of 1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate - olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto carote e bacon
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto asparagi e fragole
35 min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min
Risotto alle melanzane
45 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min