Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 spicchi di aglio senza l'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi surgelati (scongelati e scolati dall'acqua)
- 130 g di mirtilli, lavati e asciugati
- 320 g di riso Roma (cottura 14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
-
750
g di brodo vegetale
of 750 g di acqua + 1 cucchiaino colmo per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1926 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto alle more
40 min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 min
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto mele, speck e timo
40 min