Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di zucca decorticata e a pezzi
- 250 g di patate a fette
- 250 g di calamari interi piccoli
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di ricotta
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e scampi
2h
Vellutata di broccoli raw
25min
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1h 50 min.
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Vellutata di carote e pastinaca
50min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h