Baccalà alla veneziana con polenta

Baccalà alla veneziana con polenta

4.6 96 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 2100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1 cucchiaio di sale grosso

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 164.8 g
Calorieën 15242 kJ / 3643 kcal
Vetten 196.7 g
Vezels 13 g
Koolhydraten 323.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...