Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Sformatini ai porri
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Flan al topinambur
40 Min
Flan di carote
50 Min
Tortini di zucca
1小时 20 分钟
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1小时 20 分钟
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Sformatini di asparagi
45 Min