Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di asparagi
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Flan di carote
50 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Fonduta
8h 20min