Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 200 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Crema di cipolle e timo
- 500 g di cipolle dorate a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco secco
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987.2 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2h
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di funghi
50min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di noci e sedano
35min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Vellutata di porcini
50min