Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pane raffermo
- 700 g di acqua
- 500 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
- 300 g di farina + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
- 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di cannella in polvere
Condimento
- 20 g di farina
- 20 g di burro
- 300 g di latte
- 50 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata (1-2 mm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 96.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Spatzle alla barbabietola
30min