Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
of 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
of 300 g di pasta sfoglia pronta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 71 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Crema di porri in crosta
45min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h