Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
of 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
of 300 g di pasta sfoglia pronta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 71 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min