Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
of 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
of 300 g di pasta sfoglia pronta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 71 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Leek and tattie soup
40min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle
1h
Zabaione
15min
Zuppa di pane nero
30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Pere al vino rosso
3h 20min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min