Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle pere
- 6 pere Martin Sec
- 250 g di vino rosso Barolo
- 150 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
Mousse alla cannella
- 120 g di zucchero
- 4 tuorli
- 10 g di cannella in polvere
- 200 g di latte intero
- 2 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Zabaione
15min
Bagna cauda
35 min.
Bonèt
2 Std.
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min.
Semolino dolce
1h
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min.
Antipasto piemontese
25 min.