Martin sec al Barolo

Martin sec al Barolo

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 4u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Cottura delle pere
  • 6 pere Martin Sec
  • 250 g di vino rosso Barolo
  • 150 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
Mousse alla cannella
  • 120 g di zucchero
  • 4 tuorli
  • 10 g di cannella in polvere
  • 200 g di latte intero
  • 2 fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 4.3 g
Calorieën 1736 kJ / 415 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...