Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Zelten
2h 55 min
Vitello tonnato
24h 45 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10h 30min
Crumble alle prugne
1h
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Confettura di lamponi
50min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min