Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Sarde in saor
25u.
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porcini
50 menit
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Composta di pomodori e capperi
1j
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Gnocchi de' susini
1j
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3h 30min
Agliata verde
15min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min