Compatibele versies
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di sale + q.b.
- 80 g di zucchero
- 10 g di scorza di lime senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 5 g di radice fresca di zenzero grattugiata
- 300 g di filetti di salmone fresco, adatti all'utilizzo a crudo
- ½ cipolla rossa a pezzi
- 500 g di pomodori a pezzi e senza semini interni
- 170 g di peperone rosso pulito e a pezzi
- 200 g di cetrioli a pezzi
- 150 g di melone a pezzi
- 60 g di pesca a pezzi
- 2 fragole
- 2 foglie di basilico fresco
- ½ spicchio di aglio
- 10 gocce di Tabasco
- 50 g di pane fresco, solo la mollica
- 130 g di aceto
- 2 cucchiai di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 381 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brulé
4 Std. 50 Min
Corona di riso capesante e verdure
50min
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30 min
Pisco Sour
10 min
Crêpes con pollo e salsa poblano
1h 30min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Pisco lime sour
15min
Tom Yum Kung
30min
Cocktail Pisco sour
10 min
Gazpacho indiano
2h 10min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1h