Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di pere tipo Abate, sbucciate, senza torsolo e a fette
- 2 limoni, il succo
- 1 bustina di zafferano, preferibilmente in pistilli
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 163 kJ / 39 kcal
- Eiwitten
- 0.15 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di mirtilli
55min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Composta di prugne
45 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di cachi
55min
Confettura di uva
50 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min