Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 170.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Maionese
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2u. 25min
Senape
5h 15min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Burro all'erba cipollina
1h 15 min
Bloody Mary
10min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Gazpacho
15min