Apparaten en accessoires
Burro alle acciughe
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 20min
1 Ricetta completa
Ingrediënten
-
6 - 8 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
-
200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
-
1 - 2 pizzichi di sale
-
½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Ricetta completa
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
6606 kJ /
1579 kcal
Vetten
170.2 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burro aromatico
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Maionese
10min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2u. 25min
Gazpacho prosciutto e melone
2u. 10min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9u. 30min
Agliata verde
15min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Salsa olandese (TM6)
15min
Maionese al curry
15min
Salsa tartara
10min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Cacciucco
1u. 20min