Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 170.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese
10 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30 min
Crema inglese
15min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Primosale
4 Std. 45 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min