Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
of 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 241 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 Min
Formaggio vegano tritato
10min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1 Std.