Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
of 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 241 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle tritate
5min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Geen beoordelingen
Pollo al peperoncino e lime con riso al cavolfiore
Geen beoordelingen
Maionese
10min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Sformatini di asparagi
45min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1h 45min
Salsa dolce allo yogurt
10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Involtini primavera vietnamiti
40min