Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di mandorle pelate
- 10 g di semi di papavero
- 70 g di farina di avena
- 30 g di farina tipo 00
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di robiola a pezzi
- meringhe piccole
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 358.6 kJ / 85.7 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 150 mg
Alternatieve recepten
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4h 30min
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1h
Cupcakes al cioccolato con glassa cocco-vaniglia (senza lattosio)
29 Std. 10 Min
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
1h 25 min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2 Std.
Uova di cioccolato pasquali
2h 30 min
Formaggio spalmabile alla soia
14h 30min
Finto tiramisù (senza uova)
1h 30 min
Cuori di frolla alla fragola (per 2 persone)
1h 10 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35min