Compatibele versies
Crostatine di farro con crema di yogurt e composta di ciliegie
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 limoni, preferibilmente biologici
Pasta frolla
- 110 g di zucchero di canna
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 300 g di farina di farro
- 1 uovo
Composta di ciliegie
- 50 g di zucchero di canna
- 300 g di ciliegie snocciolate
Crema di yogurt
- 50 g di zucchero di canna
- 400 g di yogurt greco bianco
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- foglioline di menta fresca, per guarnire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1160.2 kJ / 277.3 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 51.8 mg
Alternatieve recepten
Crostata ai frutti di bosco
2h 30min
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40 min
Crostata alla nocciola
2h
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25 min
Biscotti integrali all'avena
1h 10min
Mini plumcake
40min
Polpette di miglio con crema di fave
2h
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Ciambella di miglio e cioccolato
1h 40min
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40min