Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 260 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina di grano saraceno
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Maionese
- 250 g di olio di semi di girasole
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto di Praga a fette
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis con burrata e scampi
1h
Blinis al curry con gamberi
1h
Blinis con salmone
1h
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Galette Bretonne
1 godz. 5 min
Insalata con uovo pochè
45 min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 Std. 20 Min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Pancakes
45 min
Cocktail al tè nero e Rum
1h 30 min
Blinis integrali con Gorgonzola
1h
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1h 10 min