Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 167 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borscht
25 min
Salsa olandese
30min
Burro all'erba cipollina
1h 15 min
Chutney di zucca
1h 10min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9h 30min
Maionese
10 min
Burro alle acciughe
4h 20min
Burro Montpellier
Keine Bewertungen
Burro mediterraneo
5h 20min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30min
Salsa tartara
10 min
Maionese al curry
15min