Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 125 g di farina tipo 00
- burro q.b.
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 30 g di acqua
Clafoutis alle ciliegie
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- zucchero q.b.
- 30 g di farina tipo 00, setacciata
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di latte
- 150 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 400 g di ciliegie, senza nocciolo (peso lordo)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 min
Revani (Dolce al semolino e limone)
45 min
Torta pesche, cannella e menta
1 godz.
Torta di ciliegie e mandorle
1 godz.
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Budino di ricotta
5 godz. 45 min
Budino di semolino
3h 5 min
Torta Donizetti
1 godz.
Torta di nocciole del Piemonte
1u. 15min