Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cedro candito, a pezzi
- 30 g di scorza di arancia candita, a pezzi
- 50 g di gocce di cioccolato fondente, a pezzi
- 300 g di miele millefiori + q.b.
- 1 pizzico di cannella in polvere
- burro q.b.
- 150 g di mandorle con la pelle (o un misto di mandorle pelate e con la pelle a piacere) + q.b.
- 30 g di pinoli + q.b.
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
-
230
g di mostarda bolognese
of 230 g di confettura di mele cotogne - 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 75 g di Marsala secco
- frutta candita mista a pezzetti, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1519.2 kJ / 363.1 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 218.3 mg
Alternatieve recepten
Riso, verze e luganega
40 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Pasta e fagioli
40 Min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Gnocco fritto modenese
35 min
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2 Std. 15 Min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Passatelli
45 min