Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di latte
- 500 g di farina tipo 0
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi di papavero q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10309.4 kJ / 2464 kcal
- Eiwitten
- 57.1 g
- Koolhydraten
- 375.6 g
- Vetten
- 80.5 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polka (pane francese)
5ωρ.
Pane al latte
2ωρ. 20 λεπτ.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Pane di patate
3h
Grissini di pane
4h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Pane rustico ai semi
1ωρ. 30 λεπτ.
Pane barese
6h 15min